



Infrastructure, recovery and growth: Building out from the pandemic

The third Infrastructure for Development Conference (Infra4Dev)

3-4th March 2022 | Draft program

DAY 1: 3 MARCH 2022, 8:00 AM - 1:30 PM

8.00 AM – 8.55 AM	Keynote: TBC
	Opening panel: Infrastructure's Role in Global Economic Recovery and Transformation
	Panel of policymakers and academics Moderator: TBC
[5-minute break]	
9:00 AM – 9:55 AM	Topic: Internet Penetration Framework talk with Jonas Hjort (25 minutes) Policy maker (10 minutes) World Bank (10 minutes) Q&A (10 minutes)
[5-minute break]	
10:00 AM – 10:55 AM	Topic: Electrification and Global Energy Access Framework talk with Kelsey Jack (25 minutes) Policy maker (10 minutes) World Bank (10 minutes) Q&A (10 minutes)
[5-minute break]	
11.00 AM – 11.25 AM	Lightning Talks Selected from call for papers (5x5 mins)
[5-minute break]	
11:30 AM – 12:25 PM	Topic: Urban Passenger Rapid Transport Systems Framework talk with Nick Tsivanidis (25 minutes) Policy maker (10 minutes) World Bank (10 minutes) Q&A (10 minutes)
[5-minute break]	
12:30 PM – 1:25 PM	Topic: Large-scale, integrated infrastructure investments Framework talk with Stephen Redding (25 minutes) Policy maker (10 minutes) World Bank (10 minutes) Q&A (10 minutes)





DAY 2: 4 MARCH 2022, 8:30 AM - 1:00 PM

8:30 AM – 9:25 AM	Keynote: Measuring impacts of infrastructure Speaker - Dave Donaldson (40 minutes) Q&A (15 minutes)
[5-minute break]	
9:30 AM – 10:00 AM	Paper presentation 1: Selected from the proposals Presentation (20 minutes) Q&A (10 minutes)
10:00 AM – 10:25 AM	Paper presentation 2: Selected from the proposals Presentation (20 minutes) Q&A (10 minutes)
[5-minute break]	
10.30 AM – 10.55 AM	Lightning Talks Selected from call for papers (5x5mins.)
[5-minute break]	
11:00 AM – 11:25 AM	Paper presentation 3: Selected from the proposals Presentation (20 minutes) Q&A (10 minutes)
11:30 PM – 11:55 PM	Paper presentation 4: Selected from the proposals Presentation (20 minutes) Q&A (10 minutes)
12:00 PM – 12.25 PM	Lightning Talks Selected from call for papers (5x5mins.)
[5-minute break]	
12:30 PM – 1:00 PM	Paper presentation 5: Selected from the proposals Presentation (20 minutes) Q&A (10 minutes)